Vila Podvin
Chef Uroš obuja pozabljene tradicionalne slovenske jedi in napitke, uporablja sezonske sestavine z domačega vrta in z okoliških kmetij. S sodobnimi tehnikami in lastno ustvarjalnostjo dediščinske jedi nadgradi v jedi nove slovenske kuhinje. Uživanje ob hrani je zanimivo tudi zaradi slovenskih souvenirjev, ki krasijo restavracijo in pričajo o bogati kulturni dediščini Slovenije ter goste doma spominjajo na Slovenijo. Uroš ustvarja edinstvene kulinarične spominke, ki jih lahko pripravite tudi doma, saj svoje recepte deli z gosti.
Dnevna kosila tradicionalne slovenske kuhinje za "ta domače"
Še veste kako zadiši prava goveja juha, telečja obara, ajdovi žganci, pravkar pečeni kruh...?Vsak dan, razen ponedeljka: od 12.00 do 15.00 ure 3 krožniki: 15 €/osebaPoleg ponujamo piva manjših slovenskih pivovarjev. Na velikem ograjenem vrtu zunaj ali v notranji igralnici se otroci lahko varno in brezskrbno igrajo.
http://www.vilapodvin.si